OSI Orientering drar til Nordjysk 2-Dagers 11-13. mars

Postet av Orientering den 15. Feb 2022

Vi drar til Danmark for å løpe orientering og hygge oss helga 11-13. mars. Bli med for lettløpt terreng og en morsom tur! 


Foto: Astrid Westvang


Les mer på Facebook-arrangementet til turen.



Fellestreninger for høstsemeret

Postet av Orientering den 21. Aug 2021

Endelig begynner koronarestriksjonene å slippe taket, og vår plan for høsten er å holde treninger som vanlig. Det vil bli treninger hver tirsdag fra Sognsvann t-banestasjon, og de vil starte klokke 18:00 nå i starten av semesteret, og etter hvert vil vi starte 17:00 når det begynner å bli mørkere utover høsten. Følg med i vår Facebook-gruppe for å få mer informasjon om treningene.

Er du student og ikke vært med før, men lurer på om dette er noe for deg, er du spesielt velkommen. Vi gir opplæring til dem som er ferske i orientering :-)

Første trening er allerede nå på tirsdag, 24. august.



Klubbkveld med Olav Lundanes

Postet av Orientering den 20. Jan 2019

11. februar arrangerer vi klubbkveld for alle som enten er med i vår klubb eller andre studenter som er interessert i kunne bli det. Det vil bli et inspirasjonsforedrag fra verdensmester Olav Lundanes og pizza etterpå.

(Foto: O-ringen)

Vi vil være i rommet "Java" i andre etasje i Ole Johan Dahls hus (IFI 2) på Blindern/Forskningsparken. 

Les mer og meld deg på i Facebook-arrangementet "OSI Orientering - klubbkveld med Olav Lundanes" for å bli med :-)



Ny nettside

Postet av Orientering den 16. Aug 2017

Denne nettsiden er fortsatt under utvikling, men innmeldingssiden er åpen allerede, hvis du vil være med er det bare å trykke på "Bli medlem" på toppen av siden.