Sterk start på sesongen for futsaljentene

Postet av Fotball den 17. Okt 2017

Søndag 15. oktober var det sesongstart for 1. divisjon futsal for kvinner. OSI spilte to kamper mot henholdsvis Veitvet og Vålerenga.

I første kamp mot Veitvet bar førsteomgang preg av at det var seriestart og lenge siden forrige futsalkamp. Ineffektivitet er kanskje ordet som passer best, men OSI gikk likevel til pause med en komfortabel 2-0 ledelse. I andreomgang slapp jentene skuldrene ned, og lot ballen gå raskere. Tempoet i omgangen ble satt opp på et nivå Veitvet ikke klarte å følge, noe som endte i 6 herlige scoringer og tilslutt en 8-0 seier.

Mot Vålerenga, et lag som OSI visste ville bli hardere å slå, var beskjeden klar fra trener Guro Jakobsen: - Med disiplin og arbeidsvilje vinner vi denne kampen! Det var nettopp dette OSI gjorde. OSI gikk opp i ledelsen 1-0 i løpet av første omgang, og allerede før pause var stemningen dårlig blant frustrerte Vålerenga-spillere. Frustrasjonen ble ikke mindre i andreomgang, da OSI gjorde det de hadde fått beskjed om: la ballen gå og ta jobben defensivt. Dommeren blåste av kampen på 1-0, og OSI ligger foreløpig på førsteplass med bedre målforskjell enn Bækkelaget på 2. plass (Skeid og Grei har en kamp mindre spilt).